Formidabilul Mike | „Copii și Căței”: Cățeii pe care îi cunoaștem | Boomerang

แชร์
ฝัง
 • Formidabilul Mike, în fiecare zi, de la ora 17.45, la Boomerang
  Formidabilul Mike are o grămadă de prieteni și parcă ți-ai dori și tu să faci parte dintre ei. Dar felul în care faci cunoștință cu cățeii are propriile sale regulile de politețe.

  Urmărește acest episod “Copii și căței” pentru a vedea care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi atunci când te întâlnești cu un cățel și stăpânul său și îți dorești să vă împrieteniți. Și, mai ales, ce trebuie să nu îi faci pentru ca și el să fie fericit că te cunoaște.

  Iar dacă vrei să afli mai multe secrete din viața cățeilor, dacă vrei să știi ce le place, cum să-i îngrijești, cum să te porți în preajma lor sau ce ți-ar spune dacă ar putea vorbi, o poți face urmărind și celelalte episoade din serialul "Copii și căței" adus de Formidabilul Mike și Asociația Red Panda.
  ABONEAZĂ-TE la canalul THclips al Boomerang România:
  thclips.com/channel/UCkLu2_aP-7MZKRjybRUHDYA
  Vizitează site-ul Boomerang România:
  www.boomerang-tv.ro/
  Bine ai venit pe canalul oficial THclips al Boomerang România, locul unde poți viziona videoclipuri amuzante, secvențe, clipuri cu melodii, cântece și jocuri interactive din The Tom and Jerry Show, Fii calm, Scooby Doo!, New Looney Tunes, Oddbods, Grizzy și lemingii, My Knight and Me, Mr Bean și multe altele. Pregătește-te să râzi în hohote și abonează-te la canalul nostru!

ความคิดเห็น • 0