SCOOBY-DOO!

แชร์
ฝัง
  • Prima aventură animată Scooby-Doo pentru marele ecran conţine povestea nedezvaluita pana in prezent a originii lui Scooby-Doo dar și rezolvarea celui mai mare mister din cariera Mystery Inc.
    „Scooby-Doo!“ dezvăluie modul în care Scooby și Shaggy, prieteni de-o viata, s-au întâlnit pentru prima dată și cum s-au aliat cu tinerii detectivi Fred, Velma și Daphne pentru a forma celebrul Mystery Inc. Acum, cu sute de cazuri rezolvate și aventuri împărtășite, Scooby și gașca se confruntă cu cel mai mare și mai provocator mister al lor de până acum: un complot care să dezlănțuie în lume câinele fantomă, Cerberus. În timp ce luptă pentru a opri această „canipocalipsă” globală, gașca descoperă că Scooby are o moștenire secretă și un destin epic mai mare decât își închipuia cineva.

    În „Scooby-Doo!“ vor juca Will Forte („Booksmart”, „Ultimul om de pe Pământ”) ca fiind cel mai bun prieten al lui Scooby-Doo, Shaggy; Mark Wahlberg („The Fighter”, „The Departed”), candidat de două ori la Oscar, ca Blue Falcon; Jason Isaacs (filmele „Harry Potter), ca infamul Dick Dastardly; Gina Rodriguez („Deep Water Horizon”, serialul de televiziune „Jane the Virgin”), ca Velma; Zac Efron („Cel mai mare showman”, franciza „Vecini”) ca Fred; Amanda Seyfried (filmele „Mamma Mia!”, „Ted 2”) ca Daphne; Kiersey Clemons („Vecini 2: Sorority Rising”, televiziunea „Angie Tribeca”), în calitate de pilot Falcon Fury, Dee Dee Skyes; Ken Jeong („Asiatici nebuni şi bogați”, trilogia „Hangover”), ca Dynomutt al Forței Falconului; Tracy Morgan („Ce vor bărbații”, „30 rock”), în calitate de căpitan Caveman; Simon Cowell („American Idol”, „X Factor”) ca el însuși și Frank Welker (franciza „Transformers”) ca Scooby-Doo.
    „Scooby-Doo! - Mistere cu Cap şi Coadă“ este regizat de Tony Cervone, nominalizat la Annie Award pentru lungmetrajul „Space Jam” și de două ori nominalizat la Emmy pentru lucrarea sa pe „Duck Dodgers”. Filmul este produs de Pam Coats și Allison Abbate. În calitate de producători executivi sunt Adam Sztykiel, Charles Roven, Richard Suckle, Jesse Ehrman, Dan Povenmire și Chris Columbus. Scenariul este semnat de Adam Sztykiel, Jack C. Donaldson , Derek Elliott și Matt Lieberman, povestea de Matt Lieberman, Eyal Podell și Jonathon E. Stewart, bazat pe personaje create de Hanna-Barbera Productions. Echipa creatoare a lui Cervone include redactorii Ryan Folsey, Vanara Taing și compozitorul Tom Holkenborg.

ความคิดเห็น • 0