Cambodia 0-1 Malaysia (AFF Suzuki Cup 2018: Group Stage Full Match)

แชร์
ฝัง

ความคิดเห็น • 180

  • van vo
    van vo 2 วันที่ผ่านมา

    Cambodia football will have great future , it's seem they have some very good players , all they need to do is improve a bit more .

  •  4 วันที่ผ่านมา

    cmne la ada hati nk jumpa juara bertahan thailand?.jgn mimpi ar.pertahanan xleh pakai,tgah xhidup

  •  4 วันที่ผ่านมา

    camni player harimau malaya main?gerenti kalah lagi tahun ni.dgn kemboja boleh makan sebiji je.dgn laos last minit bru leh makan 3biji.dgn vietnam kena.bertemu buku dengan ruas.amik kau.padan muka harimau malaya.main mcm najis.xde kualiti.passing xsampai,tahan bola xbetul.buang bola je bnyak.konon belia muda bagus.xleh pergi jauh.buang mase je layan

  • muhammad ehsan
    muhammad ehsan 8 วันที่ผ่านมา

    siapa nak Rozaimi Abdul Rahman kembali bermain dgn skuad negara???

  • Redzuan Redzuan
    Redzuan Redzuan 8 วันที่ผ่านมา +1

    gembira tengok sapawi, sumareh dan shahril main bersama 3 penyerang asia yang mantap..cuma mereka bertiga suka merebut posisi sayap kanan,muga selepas ni mereka bertiga dikekalkan dlm kesebelasan utama dan berada diposisi masing2,sapawi sayap kiri,shahril serangan dan sumareh sayap kanan👍.mat yo,akram dan shamer bermain cantik bahagian mieldfield tahniah👍👏..

  • V M
    V M 8 วันที่ผ่านมา

    it should be 3-0 but denied by goal post

  • Farouk Jordan
    Farouk Jordan 9 วันที่ผ่านมา

    Ini orang cambodia tidak ada yg coment kah? Kbanyakan yg komen sya paham bahasanya,, bosann lihat..

    • Farouk Jordan
      Farouk Jordan 8 วันที่ผ่านมา

      V M iya kh? Kau ni di bilang bodoh malah merasa ya? Hahaaa

    • V M
      V M 8 วันที่ผ่านมา

      +Farouk Jordan ..negara kau tu yg banyak bodoh..game tiada kena mengena dgn negara kau..tp semak je

    • Farouk Jordan
      Farouk Jordan 8 วันที่ผ่านมา

      V M kau pun bodoh lah coment mu sperti kau

    • V M
      V M 8 วันที่ผ่านมา

      yg semak team merah bodoh kalah dgn negara kecil tu

  • Motoki
    Motoki 9 วันที่ผ่านมา

    Sure Malaysia gonna lose again Vietnam. Vietnam has incredibly young and passionate members. Just watch how Vietnam defeat Laos here. thclips.com/video/sKu7YBQMmO0/วีดีโอ.html&t=4s

  • Din MS
    Din MS 10 วันที่ผ่านมา

    Apa ni Malaysia...main macam taik..apa pakai pemain cadangan ya...

  • Kikay Kikuy
    Kikay Kikuy 10 วันที่ผ่านมา

    Indonesia 🏆🏆🏆

  • Tuan Anh Phan
    Tuan Anh Phan 10 วันที่ผ่านมา

    What the fuking to the grass.

  • Wan Cloud
    Wan Cloud 11 วันที่ผ่านมา

    Pada pendapat sya safawi lagi bagus dri zaquan dan adam nor lagi bgus dri aidil

  • FAHMI TANJUNG
    FAHMI TANJUNG 11 วันที่ผ่านมา +1

    malaysia macam borrusia dortmund..cambodia macam psg

  • Yashin Ghazali
    Yashin Ghazali 11 วันที่ผ่านมา

    hari2 main bola.. Training segala bagai.. Tp game play mcm taikk jugak..

  • Muhammad Haffiz
    Muhammad Haffiz 11 วันที่ผ่านมา

    sumareh kene ubah gaya rambut... baru nampak mcm orang malaysia...nama ok da mmg mcm org india hehehe...

  • ต้น บัวทอง
    ต้น บัวทอง 11 วันที่ผ่านมา +5

    I Think Thailand number1 in Asean. And congreat malasia.

    • Hari Efendi
      Hari Efendi 8 วันที่ผ่านมา

      I feel too iam from indonesia

  • ร้องเพลง ให้ฟังนะคนดี
    ร้องเพลง ให้ฟังนะคนดี 12 วันที่ผ่านมา

    นี้คือสนามฟุตบอล? หรือนครวัด เก่าแก่จัง

    • Wutt Prasittep
      Wutt Prasittep 9 วันที่ผ่านมา

      ขนาดนี้ก็ดีแล้วครับ บ้านเขางบอาจน้อยคงเน้นอย่างอื่น บ้านเราแข่งบางรายการก็เป็นหลุมเป็นแอ่งน้ำเหมือนกัน

  • Abam Duda
    Abam Duda 12 วันที่ผ่านมา +2

    Yg kaki kondem nie kau pegy main dalam padang too.....kau ingat padang too kecikkk....babi betul manusia spesis nie....mohon pupus...,bagilaa semngat moral untuk pemain malaysia....korang x support cam ne nak maju

  • den bagus
    den bagus 12 วันที่ผ่านมา +1

    Kuning kayak taik di kali....hhhhh bau

    • Farouk Jordan
      Farouk Jordan 7 วันที่ผ่านมา +1

      naqib isyraf masih budak ternyata,, pantas bicara tidak sopan.. Generasi sampah..

    • Farouk Jordan
      Farouk Jordan 7 วันที่ผ่านมา +1

      naqib isyraf hati2 klo bicara boss, bendera klo sdh dihina habis negaramu kami perengi,, berani perang kah kau?? Sya yakin tidak berani kau..

    • naqib isyraf
      naqib isyraf 7 วันที่ผ่านมา

      merah PEMBUNUH putih PELACUR AND PEROGOL jadilaaa negara POLAND indog

    • naqib isyraf
      naqib isyraf 7 วันที่ผ่านมา

      merah pembunuh putih pelacur and perogal JADILAA POLAND INDOG

    • Malaysia military power
      Malaysia military power 7 วันที่ผ่านมา

      +Farouk Jordan merah tu pembunuh

  • Arif Fadillah
    Arif Fadillah 12 วันที่ผ่านมา

    Malingsia gblok

    • V M
      V M 8 วันที่ผ่านมา +1

      salam 1-0 dari singapura..indog goblok abadi

    • Rayyan Rifqi
      Rayyan Rifqi 11 วันที่ผ่านมา

      Tak habis2..thank you...

    • shukri anjing
      shukri anjing 11 วันที่ผ่านมา

      Indognesiall stupid

  • abdul rahman
    abdul rahman 12 วันที่ผ่านมา

    Main AFF Suzuki cup ni ranking FIFA dia kira tak

    • Danial Syazwan
      Danial Syazwan 10 วันที่ผ่านมา

      friendly pon kira apatahlagi aff ni

  • Anas Zamrooni
    Anas Zamrooni 12 วันที่ผ่านมา +1

    Blow Job Malay

    • V M
      V M 8 วันที่ผ่านมา

      sodom indo 1-0

  • Indev Indev
    Indev Indev 12 วันที่ผ่านมา

    pasukan Malaysia bermain dgn berhati hati bagi mengelakkan kecederaan akibat padang sintetik, pemain sekadar menutup ruang mencari ruang tanpa mengambil risiko menjatuhkan atau dijatuhkan lawan.

  • Delta Force
    Delta Force 12 วันที่ผ่านมา

    Inilah penyokong yang patut dicontohi

    • Love Happu
      Love Happu 10 วันที่ผ่านมา

      Good job

  • BlogInMalaysia
    BlogInMalaysia 12 วันที่ผ่านมา

    Halangan pertama .. lepas

  • Hari Adi
    Hari Adi 12 วันที่ผ่านมา

    ultras malaya mana berani datang ke indonesia

    • naqib isyraf
      naqib isyraf 7 วันที่ผ่านมา

      indon jawa itu pembunuh !!! lagi lagi keturunan SUNKARNO PORNO otak sex !!

    • V M
      V M 8 วันที่ผ่านมา

      sbb indon itu zoo bukan negara

    • RAKUN BIRU
      RAKUN BIRU 11 วันที่ผ่านมา

      Kau diam lah indon..rakyat kau jahat2 semua..penyokong sendiri dibunuh dengan kejam apa lagi org malaysia yg dtang..pasti di bunuh..celaka kau...buat di aceh,Insyaallah utras malaya pasti dtang🤨

    • Mobile Legendss
      Mobile Legendss 11 วันที่ผ่านมา

      +Syafiq Syafiq ko#t#l

    • Syafiq Syafiq
      Syafiq Syafiq 12 วันที่ผ่านมา

      Bukn xberani org indon kn sakai2 semua..

  • Bubba King 13
    Bubba King 13 12 วันที่ผ่านมา

    Poor Performance By Malaysia.
    Cambodia had good possession could use some extra work on that as well.
    But Malaysia highly disappointed because the way we played was really poor.
    Surprised we even won...

  • Choco chips
    Choco chips 12 วันที่ผ่านมา

    congrats kamboja cuma kebobolan 1 gol, ada kemajuan nih

  • Pejull Faizul
    Pejull Faizul 12 วันที่ผ่านมา +7

    lemahnye malaysia main.xbest la gamenye.

    • blackshot id
      blackshot id 8 วันที่ผ่านมา +1

      SEnyap lah ANJING iNdojiNG lancau!!!!
      mak kAU TAK AJAR ADAB ke ?? Kote PAK kau

      Kote Indon Kecil / Busuk/ masam
      mak kau anjing
      kau masuk neraka

  • Doni ramadan
    Doni ramadan 12 วันที่ผ่านมา +1

    COME ON upin ipin kamu pasti juara ^_^

  • Mohd Rizal Ghazali
    Mohd Rizal Ghazali 12 วันที่ผ่านมา +2

    Tahniah Malaysia ku

  • Firman Giovanov
    Firman Giovanov 12 วันที่ผ่านมา

    kamboja mulai kuat

    • Garga G
      Garga G 12 วันที่ผ่านมา

      ya. satu petanda positif untuk sepakbola ASEAN. lebih kompetitif.

  • Firman Giovanov
    Firman Giovanov 12 วันที่ผ่านมา

    cukup memberi perlawanan

  • Firman Giovanov
    Firman Giovanov 12 วันที่ผ่านมา +1

    kamboja pengusaan bolanya bagus

  • Firman Giovanov
    Firman Giovanov 12 วันที่ผ่านมา +7

    selamat atas hasil yg di raih
    good job malaysia
    from indonesia

  • Firman Giovanov
    Firman Giovanov 12 วันที่ผ่านมา

    waspada kamboja sekarang bnyak perubahan

  • KENNY OFFICIAL CHANNEL KENNY FAN CLUB
    KENNY OFFICIAL CHANNEL KENNY FAN CLUB 12 วันที่ผ่านมา +3

    tahniah first game menang ...👏 🇲🇾🇲🇾

  • Raja Azman
    Raja Azman 12 วันที่ผ่านมา +2

    Tahniah Malaysia menang 😍👍

  • Ade Fahrera
    Ade Fahrera 12 วันที่ผ่านมา +1

    Ini antar negara apa kampung y 😂

    • yooruce jo jo ro
      yooruce jo jo ro 10 วันที่ผ่านมา

      Kasian negara miskin kalah ama negara kecil wkakaka bangsa indog kok rame jadi babu di malaysia iya smpe ada yang ngak mau pulang wkakaka mau jadi bangsa malaysia terus wkaka

  • Dimaz Arya
    Dimaz Arya 12 วันที่ผ่านมา +4

    lapangannya rumput sintetis itu jadi wajar klo ga bisa main bagus karena ga terbiasa..

    • Melor Sham
      Melor Sham 10 วันที่ผ่านมา

      Dimaz Arya hg cakap pa pundek

  • Pinhead
    Pinhead 12 วันที่ผ่านมา +2

    Nice job Malaysia

  • Chong KienChin
    Chong KienChin 12 วันที่ผ่านมา +3

    Ok harimau Malaya. Go go tetapi defended kena up sikit

  • Gee Gee
    Gee Gee 12 วันที่ผ่านมา +6

    gameplay sampah... dah agak.. korang ni overconfident sangat... 3S la... nak pemain muda la.. sumareh la.. tak perform pun semua tu.. kelaut je tadi lagi2 15 minit awal.. camobdia 71% ball posession... tadi pun setakat 1-0. mcm mana nak lawan yg lain. vietnam tu dah jadi paling kuat. aku rasa dia champion tahun ni. sejak tahun lepas bnayak perubahan. lawan jordan pun boleh seri. myanmar pulak 2-3 last game kalahkan kita. dulu kita belasah dia. laos dah banyak berubah. entah2 seri je.. kalau la mcm ni main nampaknya sampai group stage jela.. mcm 2016 hambar.

    malaysia perlukan satu akademi baiki bola sepak... kelemahan yg aku tengok adalah first dapat bola taktau nak bagi siapa... kedudukan diorang tu susahkan player lain.. tak kreatif.. bila bawa bola mesti tak lekat... bola mcm nak lepas je dari kaki. pastu main short pass pun mcm nervous je... macam hati2.. then dribble tak kuat... drrible 2-3 langkah hilang control... dan paling parah dari dulu FINISHING. 20 kali peluang satu pun xmasuk. kalau Man U dah 11-12 goal boleh masuk

    • V M
      V M 8 วันที่ผ่านมา

      klu tidak 3-0..dua kena tiang..

    • Qiyaz _KhId3
      Qiyaz _KhId3 10 วันที่ผ่านมา +1

      Gee Gee beza gile kan... Tulah ak rsa game play malaysia dh bgue tpi cme cra pressure cambodiq tu mmg pyh malaysia nk keep possession

    • Gee Gee
      Gee Gee 11 วันที่ผ่านมา +1

      +Helmi Rizal 90 minit aku tengok. kau puas ker?? 4-5 kali kena tiang. depan gol boleh lepas... clearance xcekap.. cambodia banyak attacking tapi nasib je off target. game nampak ok sikit bila kita dah score.. ok sikit jer.. dari 21% posession ke 40 lebih. aku ni dah layan game malaya sejak 2008 lagi. beza gila dengan friendly haritu yang menang 3-1. lawan yg lain lagi susah lepas ni. mmg la nak tengok malaysia berjaya tpi kita mcm kena kerja keras. kita ni asean paling moden. kemudahan cukup. makan minum takde masalah

    • semutapi
      semutapi 12 วันที่ผ่านมา +2

      Neh la dikatakan berkata2 lg mudah dr melqkukan

    • Helmi Rizal
      Helmi Rizal 12 วันที่ผ่านมา

      Kau tngok bola ke x td...mcm bagus je komen

  • aminovicsadam 88
    aminovicsadam 88 12 วันที่ผ่านมา +6

    Congret Malaysia

    From Madrid 🇪🇸

  • Inban Syer
    Inban Syer 12 วันที่ผ่านมา +1

    Zaquan tu baik bgi hazwan main ....

    • Garga G
      Garga G 12 วันที่ผ่านมา

      anak emas TCH. abang kapten katanya

  • Agung Bekti S
    Agung Bekti S 12 วันที่ผ่านมา +4

    tahniah malaysia, sampai ketemu di semifinal.

  • ayahnya junjun
    ayahnya junjun 12 วันที่ผ่านมา +5

    Alhamdulillah kuning menang

  • Morragod Piakc
    Morragod Piakc 12 วันที่ผ่านมา

    เหมือนดูบอล อบต.ที่บ้านกูเลย^^

  • tupai ZR
    tupai ZR 12 วันที่ผ่านมา +9

    Padang cambodia lebih cntik dari indon..indon pnya sprti kandang babi.

    • Zaliey Shuhali
      Zaliey Shuhali 7 วันที่ผ่านมา

      Buat apa masih ada sifat nak hina orang atau tempat orang..buat malu rakyat malaysia...ja..tak tahu kesopanan dan kesusilaan..tak ada adap langsung

    • Muhammad Hanafi bin Jamadi
      Muhammad Hanafi bin Jamadi 9 วันที่ผ่านมา

      Orang yang tak berakal waras je yang komen mcmni.. Indonesia-malaysia kita bersaudara.. Serumpun.. Peace.. Tak payah layan org mcm tuan tanah ni.. Hehe

    • YT Gaans
      YT Gaans 11 วันที่ผ่านมา

      Masih Zaman Rasis Malay Nih GK Pernah Cari Informasi Kah Coba Kau Buka Perbandingan Rumput GBK Sama BJ Klo Dlu emang GBK Kalah Tapi Sekarang GK LoL GBK Pake Rumput Standar FIFA Rumput Zoyza Matrela (Rumput Manila)Bukti AFC u-19 Saat Indonesia Lawan Jepang Saat Tuh Hujan Deras Tapi Tidak Banjir Karena Aliran Air Bagus Beda BJ Masih Pake Rumput Gajah Mini Buat Pemain Terjatuh Saat Hujan Karena Licin Jadi Klo Liat Indonesia Yg sekarang Jangan yg Dlu LOL

    • Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim
      Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim 12 วันที่ผ่านมา

      +den bagus hahaha, planet bumi juga mas. Kok mas bole faham bahasa aneh kami ? 😂 chill, just enjoy the game . All the best

    • den bagus
      den bagus 12 วันที่ผ่านมา

      za na kmu orang planet mana sih....bhasa kamu aneh kaya bahasa hewan.....mungkin manusia planet luar

  • pahtoraman abdullah
    pahtoraman abdullah 12 วันที่ผ่านมา

    Huhai2. Tu padang yg x baik. Cara main ketetel.

    • Garga G
      Garga G 12 วันที่ผ่านมา

      padang rumput sintetis/buatan. seperti di Stadion jalan besar Singapura. tetapi kondisi terlihat agak kurang bagus berbanding di Singapura.

    • sahdan 6330526
      sahdan 6330526 12 วันที่ผ่านมา

      1st Game....
      MENANG 🇲🇾

    • pahtoraman abdullah
      pahtoraman abdullah 12 วันที่ผ่านมา

      +Suhaimy Dybala harap2 cmtu la.

    • Suhaimy Dybala
      Suhaimy Dybala 12 วันที่ผ่านมา

      pahtoraman abdullah iya tp ndapa nnti main d bukit jalil ok lh malaysia main tu..

    • pahtoraman abdullah
      pahtoraman abdullah 12 วันที่ผ่านมา

      +Suhaimy Dybala ye ke? Nmpk mcm stadium melaka je padang nya. Bahaya tu.

  • Mazli Mariah
    Mazli Mariah 12 วันที่ผ่านมา +2

    Lawan cambodia hanye mendapat 1.0 luar biase kelemahan mlysia smkin mnurun dari u19 sampai u23

    • Firman Giovanov
      Firman Giovanov 12 วันที่ผ่านมา

      Suhaimy Dybala beul

    • Suhaimy Dybala
      Suhaimy Dybala 12 วันที่ผ่านมา +1

      Mazli Mariah drg main d padang tiruan tu bro..jumlah gol tak penting..yg penting dpt 3 point..

  • Azlina Shah
    Azlina Shah 12 วันที่ผ่านมา +4

    Degan kemboja pun main mcm taik dah hmm main lah elok2

    • azila ambia
      azila ambia 9 วันที่ผ่านมา

      cuba kau yang main mereka dah la susah payah nak harumkan negara kita

    • Mr. Ridzuwan
      Mr. Ridzuwan 11 วันที่ผ่านมา

      +Chica Dayanti blu ape

    • Chica Dayanti
      Chica Dayanti 12 วันที่ผ่านมา

      +Mr. Ridzuwanblu

    • Burung unta
      Burung unta 12 วันที่ผ่านมา +1

      Kau tu macam dah jdi pemain pro hahaha sembang jer lebih

    • Alang Huzaifah
      Alang Huzaifah 12 วันที่ผ่านมา +1

      Meh aku burit kau sampai kuar taik

  • Rambo رامبو
    Rambo رامبو 12 วันที่ผ่านมา +1

    Suzuki cup is in Cambodia ???

    • Wen Tiey97
      Wen Tiey97 11 วันที่ผ่านมา

      2 home and 2 away..

  • wira mivec
    wira mivec 12 วันที่ผ่านมา +13

    Tahniah mantap malaysia

  • anwar rosadi
    anwar rosadi 12 วันที่ผ่านมา +2

    Semangat kuning 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩

    • RAKUN BIRU
      RAKUN BIRU 11 วันที่ผ่านมา

      Propaganda

    • Firman Giovanov
      Firman Giovanov 12 วันที่ผ่านมา +1

      GAME HD_13 bagai buah langsat dan tomat

    • GAME HD_13
      GAME HD_13 12 วันที่ผ่านมา +2

      Malaysia dan Indonesia bagaikan Spongebob dan Patrick:)

    • GAME HD_13
      GAME HD_13 12 วันที่ผ่านมา +3

      Hay merah jambu hehe maksud nya merah kamu juga semangat ya

    • Chong KienChin
      Chong KienChin 12 วันที่ผ่านมา +2

      Ya anwar rosadi kita serumpun terima kasih. Esok Team Indonesia bisa menang dengar singpura

  • Dusit Buddawong
    Dusit Buddawong 12 วันที่ผ่านมา

    Anyone know whenThai play.

    • Dusit Buddawong
      Dusit Buddawong 12 วันที่ผ่านมา

      +Asd Mnhz Thank you brother.

    • Asd Mnhz
      Asd Mnhz 12 วันที่ผ่านมา +2

      tomorrow 8.00 PM. Group B against Timor Leste at Rajamangala

  • Siswa youtube
    Siswa youtube 12 วันที่ผ่านมา

    Habib rijik dah pulang lum

    • Jahid hassan
      Jahid hassan 11 วันที่ผ่านมา +1

      Cebong ktnya mau di pancung

  • ORLITA Productions
    ORLITA Productions 12 วันที่ผ่านมา +1

    WE ARE INDONESIA

    • rinj nana
      rinj nana 12 วันที่ผ่านมา

      Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim ,saya baca comen kau lah yg slalu fositive,nga macam org malasiya yg lain,salut buat kau

    • Firman Giovanov
      Firman Giovanov 12 วันที่ผ่านมา

      Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim thank you

    • Firman Giovanov
      Firman Giovanov 12 วันที่ผ่านมา

      Asd Mnhz bnar besok kita lawan singapore
      hasil yg positif untuk pasukan malaysia
      good job

    • Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim
      Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim 12 วันที่ผ่านมา

      Good luck for tomorrow bro . #fightingtilltheend

    • Asd Mnhz
      Asd Mnhz 12 วันที่ผ่านมา +2

      ini video rakaman laga Kamboja vs. Malaysia. Gak ada INDONESIA lagi. Besok baru boleh sorak menentang SINGAPURA. Grup B.

  • anwar rosadi
    anwar rosadi 12 วันที่ผ่านมา +9

    Kuning harus menang

  • Joshua Gideon
    Joshua Gideon 12 วันที่ผ่านมา +3

    Gua pingin makan durian njiir liat jersey m'sia 😂😂😂😂

    • V M
      V M 8 วันที่ผ่านมา

      +Farouk Jordan ..so what's the problem??? wkwkwkwk and you again

    • Farouk Jordan
      Farouk Jordan 8 วันที่ผ่านมา

      V M kau lagi kau lagi bro,, wkwkk

    • V M
      V M 8 วันที่ผ่านมา

      beli jersi merah tampal logo PSSI...wkwkwkwkwk xkreatif

    • Burung unta
      Burung unta 11 วันที่ผ่านมา +2

      Jersy indon made in zimbabwe

    • Jahid hassan
      Jahid hassan 11 วันที่ผ่านมา

      Jersey malay made in indonesia

  • Ding Dong
    Ding Dong 12 วันที่ผ่านมา +2

    Kuning biasanya hanyut di sungai tu. Taik haha

    • Farouk Jordan
      Farouk Jordan 8 วันที่ผ่านมา

      V M iya habis kena sodom kluarlah si kuning, bauu sangat...hahaa

    • V M
      V M 8 วันที่ผ่านมา

      taik indon merah kena sodom sama singapura..hahahahhahaha goblok

    • Kawa Maj
      Kawa Maj 12 วันที่ผ่านมา

      Ding Dong.. klau loe bkn org batak.apa lagi selain katak...?

    • Garga G
      Garga G 12 วันที่ผ่านมา +3

      +Satrio Satrio ya. fans2 seperti ini yang dimahukan. punya mentaliti profesional. terkadang penyokong2 mentaliti binatang (dari mana2 pihak) seperti si goblok Ding Dong ini kerap merosakkan imej kesukanan dan imej negara. malu sungguh.

    • vencent john
      vencent john 12 วันที่ผ่านมา

      Kenapa lah kau ni bodoh sangat